Een kwalitatieve opbouw van uw solar installatie

Om uw solar installatie maximaal te laten renderen is het noodzakelijk om kwaliteitsvolle materialen te gebruiken. Solar Unity kiest daarom om enkel te werken met A-merken. Dit verzekert niet enkel de veiligheid van uw solar installatie, maar draagt tevens bij aan de duurzaamheid ervan. Zo wordt uw installatie uitgerust van de juiste zonnepanelen, omvormer en batterijen.

Solar Unity gaat voor zonnepanelen die efficiënt, duurzaam en kwalitatief zijn. Bovendien bespaart u heel snel op uw factuur dankzij een correcte installatie van zonnepanelen. Solar Unity installeert voornamelijk zonnepanelen van LONGi Solar, LG en Trina Solar waarbij de panelen beter presteren dan IEC-normen voorschrijven. Dit zijn Tier-1 panelen waarbij de fabrikant ze ontwerpt, produceert en al meer dan 10 jaar kennis in zonnepanelen heeft. Zo geven de fabrikanten tot wel 25 jaar fabrieksgarantie op productieverlies.

Hieronder enkele datasheets uit ons gamma aan zonnepanelen. Zo komt u alvast meer te weten over het rendement en de productgarantie.

Wenst u een ander type zonnepaneel?
Voor elk ontwerp kunnen we het juiste type aanleveren!

De omvormer

De omvormer is het hart van elke solar installatie. Dit component haalt het maximale vermogen uit de panelen en zorgt dat de opgewekte energie benut wordt. Solar Unity gaat uitsluitend voor de Duitse kwaliteit van SMA. Zo bestaan er omvormers voor huishoudelijke installaties, maar ook voor
commerciële oplossingen voor uw bedrijf. Het is zelfs mogelijk om met SMA uw opgewekte zonne-energie op te slaan en dit op een later tijdstip te gebruiken. Meer nog, uw installatie kan vanop afstand opgevolgd en gemonitord worden.

Uiteraard biedt het SMA-gamma nog tal van andere mogelijkheden
afhankelijk van uw wensen en noden.

Uitgelicht product: de SMA Sunny Home Manager 2.0

De Sunny Home Manager is de intelligente energiemanager van SMA dat zorgt voor het energiemanagement in huis. Dit toestel beheert en plant het gebruik van uw huishoudelijke apparaten, met EEBUSinterface, zodat ze starten wanneer er voldoende zonne-energie beschikbaar is. De enigste vereiste is dat dit toestel verbonden moet zijn met het internet, via de kabel.

Vanwaar de intelligentie? Op basis van de weersvoorspellingen en analyses van uw eigen verbruik weet de SMA Sunny Home Manager wanneer er voldoende zonne-energie beschikbaar is. Zo zorgt het voor energie efficiëntie én herkent het automatisch potentiële besparingen.

Een optimale planning en benutting van uw zonne-energie zullen op termijn een gunstig effect hebben op uw portefeuille.

De batterij

Het moment waarop u zonne-energie produceert, loopt niet altijd samen met het
moment waarop u de energie nodig heeft. Door uw zonne-energie op te slaan,
kunt u de zonne-energie die tijdens de dag niet gebruikt wordt op een later
tijdstip verbruiken. Een opslagsysteem bestaat uit een SMA batterijomvormer,
de SMA Sunny Home Manager en een batterij naar keuze.

Benieuwd naar wat voor u mogelijk is?

Vraag hier uw advies

Sterken merken wensen sterke tools

Wat zit er standaard in de gereedschapskist
van elke Solar Unity installateur?

Even belangrijk als de kwalitatieve componenten, is het kwalitatief apparatuur.
Daarom gaat Solar Unity voor de beste test-, meet- en veiligheidsapparatuur.
Bewust wordt er gekozen voor de bekendste en meest gerenommeerde merken in de elektricienswereld.