SMA gamma

  Waarom Kiezen voor SMA omvormers: Betrouwbaarheid en Prestaties in Zonne-energie

  Kiezen voor SMA biedt hoogwaardige zonne-energieoplossingen met bewezen betrouwbaarheid en innovatie. Als toonaangevende speler in de zonne-energie-industrie levert SMA geavanceerde omvormertechnologieën die zorgen voor maximale energieopbrengst, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Met meer dan 40 jaar ervaring biedt SMA betrouwbare producten van Duitse kwaliteit, met een focus op rendement en service. Een verstandige keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare zonne-energieoplossingen.

   

  Uitgelicht product: de SMA Sunny Home manager 2.0

  De Sunny Home Manager is de intelligente energiemanager van SMA dat zorgt voor het energiemanagement in huis. Dit toestel beheert en plant het gebruik van uw huishoudelijke apparaten, met EEBUS interface, zodat ze starten wanneer er voldoende zonne-energie beschikbaar is. De enigste vereiste is dat dit toestel verbonden moet zijn met het internet, via de kabel.

  Vanwaar de intelligentie? Op basis van de weersvoorspellingen en analyses van uw eigen verbruik weet de SMA Sunny Home Manager wanneer er voldoende zonne-energie beschikbaar is. Zo zorgt het voor energie efficiëntie én herkent het automatisch potentiële besparingen.